Een fietsenzaak metliefdevoor fietsen

Mijnfietsverkopen.nl is een initiatief van Peeters Tweewielers. Een fietsenzaak met hart voor fietsen. Wij zijn ons familiebedrijf in 2000 opgestart en zijn inmiddels gegroeid naar twee vestigingen. Een in Heel en een in Heythuysen.

Hoe mijnfietsverkopen.nl is ontstaan

Onder onze klanten merkten wij steeds vaker dat de verkoopmarkt is veranderd en niet iedereen het meer prettig vindt om een fiets via de particuliere weg te verkopen. Of het nu op Marktplaats, andere grote tweedehands handels platforms, of elders is, kopers blijken toch geen interesse te hebben, je krijgt geen passend bod of je wilt liever geen vreemde mensen aan je voordeur. We kennen de struggles allemaal. Mijnfietsverkopen.nl biedt de uitkomst! Eenvoudig, snel én betrouwbaar je fiets verkopen vanuit je luie stoel. Het was nog nooit zo gemakkelijk!

2500+

Verkochte
fietsen

50+

Aangeboden
fietsen per week

77%

Gaat akkoord
met het bod

Eenvoudig

Online je fiets verkopen was nog nooit zo gemakkelijk. Vul het verkoopformulier in en wij doen de rest voor je.

Binnen 48 uur

Na het invullen van het verkoopformulier ontvang je binnen 48 uur een passend bod voor je fiets!

Betrouwbaar

Via mijnfietsverkopen.nl verkoop je jouw fiets aan een erkende dealer. Dat betekent een betrouwbare partij met hart voor fietsen.

Hoe beoordelen wij jouw fiets?

Aan de hand van goede foto’s van jouw fiets kunnen wij bepalen wat de waarde van de fiets is. Daarbij letten we o.a. op het volgende:

  • Werkt je slot nog?
  • Heb je goede verlichting op je fiets?
  • Hoe goed is het profiel op de banden?

We nemen het allemaal mee in het bepalen van een passend bod. Ons bod ontvang je via mail en is vrijblijvend. Mocht je je bedenken en besluiten jouw fiets toch nog niet te verkopen? Geen probleem. Je zit bij ons nergens aan vast.

Snel en eenvoudig jouw fiets verkopen?

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod binnen 48 uur.

Andere verkochten ook hun fiets via mijnfietsverkopen.nl

2500+

Verkochte
fietsen

50+

Aangeboden
fietsen per week

77%

Gaat akkoord
met het bod