Online je fiets verkopen was nog nooit zo gemakkelijk!

Online je fiets verkopen is gemakkelijker dan je denkt. Op onze website hebben wij een verkoop formulier geplaatst dat je voor ons invult en toestuurt. Samen met een aantal goede foto’s van je fiets beoordelen wij aan de hand van deze informatie de staat van je fiets.

Online je fiets verkopen was nog nooit zo gemakkelijk!

Hieronder leggen wij je graag stap voor stap uit hoe je jouw fiets kan verkopen.
Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via: info@mijnfietsverkopen.nl

01.

Je fiets aanmelden

Meld je fiets moeiteloos aan door enkele vragen over je fiets te beantwoorden. Stuur ons actuele foto's van je fiets toe zodat wij het goed kunnen beoordelen!

02.

Je ontvangt een bod

Na het invullen van het verkoopformulier ontvang je binnen 48 uur een passend bod voor je fiets!

03.

Je fiets verkopen

Wanneer je akkoord gaat met het bod zullen we een afspraak maken om je fiets op te halen en wordt de waarde overgemaakt op jouw rekening.

Foto instructies

Volg deze instructies om de beste foto's van jouw fiets te maken, zodat we de waarde ervan het meest nauwkeurig kunnen bepalen.

Zijaanzicht

Maak een foto van de fiets vanuit een zijaanzicht. Dit betekent dat zowel het voorwiel als het achterwiel volledig zichtbaar moeten zijn. Deze foto geeft ons een overzicht van de algehele staat van de fiets en helpt bij het beoordelen van de framegrootte en de algehele conditie.

Voorkant

Zorg dat de voorkant van de fiets goed zichtbaar is op de foto. Let op dat het stuur, het voorwiel en de voorvork duidelijk in beeld zijn. Dit helpt ons om een compleet beeld te krijgen van de staat van de fiets.

Band

Maak een close-up foto van de banden, zowel van de voorband als de achterband. Deze foto moet de profieldiepte en eventuele slijtage goed laten zien. Zorg ervoor dat de foto scherp is en dat eventuele beschadigingen of slijtage goed zichtbaar zijn.

Kettingkast

Maak een duidelijke foto van de kettingkast. Zorg dat zowel de ketting als de kast zelf goed zichtbaar zijn op de foto. Let op eventuele roest, beschadigingen of slijtage. Deze foto helpt ons om de staat van de aandrijflijn te beoordelen en een beter inzicht te krijgen in de onderhoudsstaat van de fiets.

Framenummer

Moeite met het vinden van het framenummer? Deze zit vrijwel altijd in het gebied rondom de trappers van de fiets. Het framenummer wordt vaak gecombineerd met een barcode. Zorg dat het nummer goed leesbaar is op de foto die je ons toe stuurt.

Verkoopnota

Stuur een duidelijke foto van de verkoopnota mee. Zorg ervoor dat alle tekst goed leesbaar is, inclusief de datum van aankoop, de naam van de winkel en eventuele serienummers of andere belangrijke details.

Snel en eenvoudig jouw fiets verkopen?

Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod binnen 48 uur.

Andere verkochten ook hun fiets via mijnfietsverkopen.nl

2500+

Verkochte
fietsen

50+

Aangeboden
fietsen per week

77%

Gaat akkoord
met het bod

Wat is mijn fiets waard?

Heb jij ook een fiets in de garage staan die eigenlijk nooit gebruikt wordt? Bij mijnfietsverkopen.nl ontvang je binnen 48 uur een vrijblijvende bod voor je fiets! De waarde van je fiets bepalen we aan de hand van een aantal zaken:

  • De leeftijd van de je fiets;
  • De technische specificaties;
  • De staat van je fiets.

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij al onze vragen al in ons digitale verkoopformulier voor je opgesteld. Je hoeft onze vragen alleen maar te beantwoorden en op verzenden te klikken!

Hoe beoordelen wij jouw fiets?

Aan de hand van goede foto’s van jouw fiets kunnen wij bepalen wat de waarde van de fiets is. Daarbij letten we o.a. op het volgende:

  • Werkt je slot nog?
  • Is het een merk fiets?
  • Is de fiets erg beschadigd?
  • Heb je goede verlichting op je fiets?
  • Hoe goed is het profiel op de banden?
  • Wat is de status van ketting en tandwiel?

We nemen het allemaal mee in het bepalen van een passend bod. Ons bod ontvang je via mail en is vrijblijvend. Mocht je je bedenken en besluiten jouw fiets toch nog niet te verkopen? Geen probleem. Je zit bij ons nergens aan vast.